WELKOM BIJ VISIONTOYS!

De webwinkel met het grootste assortiment aan action-figures en andere aanverwante film, comic en game-merchandise

Veilig en comfortabel winkelen achter uw eigen Computer of Tablet met keuze uit meer dan 15.000 verschillende artikelen

Alle artikelen op onze website zijn op voorraad en worden dagelijks geupdate. Gemakkelijk bestellingen plaatsen en betalen via iDEAL, overschijving of Paypal.

Alle bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. u ontvangt een order-update met daarin een bevestiging van de datum waarop uw bestelling wordt verzonden. zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u een email met de trackinginformatie zodat u uw bestelling tot uw eigen deur kunt volgen.

Zoekt u een bepaald recent produkt, laat het ons weten via email en wij gaan onze uiterste best doen het artikel voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs voor u te vinden.

Betalingsmogelijkheden: Bij Visiontoys kunt u betalen via overschijving, IDEAL of Paypal, maar het is ook mogelijk om de bestelling af te halen op een van de geplande conventies en/of beurzen, zie daar voor de Conventions Pagina op onze website voor meer informatie.

Bestellen: Per bestelling onder de 150.00 Euro aan orderwaarde word er € 6.50 euro verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de 150.00 Euro aan orderwaarde betaald u GEEN verzendkosten.

Bij bestellingen van o.a. statues, headknockers en andere kwetsbare artikelen kan de inhoud worden gecheckt voordat het het artikel naar u wordt verzonden, dit om er zeker van te zijn dat u een onbeschadigd artikel ontvangt.

Mocht u verder nog vragen en of opmerkingen hebben kijk dan op onze vaak gestelde vragen pagina (FAQ)

Wij wensen u in ieder geval veel plezier op onze website.

Met vriendelijke groet

Vision Toys and Games